Jeg samler ind til alle verdens piger. Danmarks indsamling har i år fokus på FN’s 5. Verdensmål: ligestilling mellem kønnene.
Jeg er selv så heldig at være en pige fra Danmark. Jeg er så heldig, at jeg ikke er blevet giftet bort. Jeg er så heldig at jeg har kunne færdiggøre uddannelse på et niveau nogle piger slet ikke kender til. Jeg er så heldig at jeg ikke har betalt for vand med sex, så heldig jeg ikke har været børnesoldat, og så heldig at jeg selv kan vælge hvornår (og om) jeg vil være mor.
At være en pige i Danmark gør ikke nødvendigvis disse ting til et selvfølge, bare fordi man er fra Danmark. Jeg har måske været
exceptionelt heldig. Men det har jeg været pga mine muligheder og rettigheder.
Med privilegier følger ansvar, og jeg har endda været ude i verden og set hvor galt det står til. Billederne er af forskellige kvinder jeg har mødt, som ikke har haft de samme priviliger. Jeg håber jeg kender nogen der vil hjælpe mig med at styrke verdens piger. Og for hver krone doneret til Danmarks Indsamling, donerer jeg selv 50øre (op til 1000kr) til projektet Baby Baskets fra Butterfly Space. Et projekt jeg selv tog en lille bitte del i sidste år, og som giver unge piger en kurv til deres nyfødte baby og andre essentials til mor og baby, såsom smertestillende og bleer.

Recent activity

When donations are received, they'll show up here.