FDF Nykøbing Sj Støtter corona ramte børn i udsatte områder

Giv bidrag
Oprettet Af:
FDF Nykøbing Sj.
Samler ind til:
Danmarks Indsamling 2021

FDF Nykøbing Sj Støtter corona ramte børn i udsatte områder

Uanset hvor meget vi herhjemme, synes vi bliver ramt af Corona krisen, er det intet at måle med, hvordan Corona krisen rammer i de lande, der i forvejen lider af nød.

Hjælp de børn, som ikke får akut lægehjælp og livsnødvendige vacciner, fordi sundhedssystemet er brudt sammen. De børn, som risikerer at dø af sult eller fejlernæring, fordi deres familier ikke længere kan tjene penge til mad, fordi Corona krisen har gjort deres forældre arbejdsløse og de lever i et land uden luksussen af statslige hjælpepakker og et socialt sikkerhedsnet.

FDF Nykøbing Sj støtter den gode sag. Vi samler ind til Danmarks indsamlingen både blandt vores medlemmer og deres familier - men også blandt alle andre, der har hjertet på det rette sted. FDF's kerne område er at give børn og unge et ståsted i livet og lige i denne tid har vi især fokus på gode gerninger. At støtte Corona krisens ramte børn i verden, er bestemt den ultimative største gode gerning, vi kan gøre. Så hjælp os med at hjælpe andre. Fordi alle børn har ret til en tryg barndom og fordi vi bor i et lille land med stort hjerterum.

Vi satser på at nå vores mål inden udgangen af denne sæson - som slutter 23/6-2021. Så skynd dig at støtte - intet beløb er for lille!
Giv bidrag
1.950 kr.
20%
0 Dage tilbage

FDF Nykøbing Sj. gav 150 kr.

Seneste aktivitet

  • Frou-frou.dk Frou-frou.dk gav 1.000 kr.

  • Helene Nielsen Helene Nielsen gav 100 kr.

  • Knud Skriver Knud Skriver gav 100 kr.

  • Ulla Margrethe Hansen Ulla Margrethe Hansen gav 250 kr.

  • Gitte Hededam Gitte Hededam gav 250 kr.

  • Bodil Brockmann Bodil Brockmann gav 100 kr.

  • Maj-Britt Kjerrumgaard Maj-Britt Kjerrumgaard gav 150 kr.

    Vi synes det er hårdt at have hjemmeskole og "lock down" - det er INTET sammenlignet med disse familiers hverdag. Så hvordan kan vi lade være med at hjælpe!