Kenneth Iversens indsamling til Danmarks Indsamling 2015

Giv bidrag
Oprettet Af:
Kenneth Iversen
Samler ind til:
P4 MOD URETFÆRDIGHED

Kenneth Iversens indsamling til Danmarks Indsamling 2015

Jeg samler penge ind til især "Læger uden grænser" og "SOS Børnebyerne".

"Læger uden Grænser" fordi jeg synes, de umådelig modige og fordi deres indsats er så ufattelig nødvendig for de stakkels mennesker, ofte på flugt, som lider i hårdt ramte områder af krig, borgekrig, bandevælde, sult, sygdomsepidemier og ingen infrastrukturer, som kan sikre hjælp.

"SOS børnebyerne" gør en umådelig indsats for at tage sig af børn, som ikke har udsigt til uddannelse, som kan bringe dem ud af situationer med ingen eller kun dårlig fremtid. "SOS Børnebyerne" hjælper dem med at få uddannelse og en livssituation, så de kan modtage uddannelse. Ideen med faderskabsordninger, så dem der giver, kan følge effekten af hjælpen er med til at motivere giverne, så det ikke bliver engangsydelser. De har fortjent, at vi støtter dem.

De øvrige organisationer bag Danmarks Indsamling gør også enorme indsatser, men især de to ovennævnte rører lige nu mit hjerte mest.

Sådan begrunder erhvervsmanden Kenneth Iversen sit engagement i Danmarks Indsamling 2015. Kenneth Iversen stod indtil midt i 2013 i spidsen for værktøjs-koncernen Kyocera Unimerco, der har hovedsæde i Sunds ved Herning.

Kenneth Iversen går selv forrest her og samler penge ind i samarbejde med DR P4 Midt & Vest. Klik ind, doner og gør en forskel mod uretfærdighed!

Skriv gerne en kommentar eller del min indsamling på facebook, når du har doneret, så vi kan få budskabet ud og rejse flere penge til Danmarks Indsamling 2015.

Giv bidrag
15.000 kr.
150%
0 Dage tilbage

Kenneth Iversen gav 15.000 kr.

Seneste aktivitet

  • Kenneth Iversen Kenneth Iversen gav 15.000 kr.