Løb med mening til fordel for Danmarksindsamlingen 2018

Giv bidrag
Oprettet Af:
Susanne Riis Christiansen
Samler ind til:
Danmarks Indsamling 2018's generelle arbejde

Løb med mening til fordel for Danmarksindsamlingen 2018

Vi er 7 løbeklubber beliggende rundt om Mariager Fjord, der for 6. år i træk er gået sammen om en event, hvor vi løber 7 dage i træk og donerer 5 kr/km på de tilbagelagte kilometer.
De 7 klubber er Mariagerfjord Tri - Hadsund, Fjordløberne - Hobro, Trim Arden, Vebbestrup Løbeklub, Run for Fun - Haverslev, Mariagerløberne og Rostrup Løbeklub.
Det samlede beløb går ubeskåret til Danmarksindsamlingen.
Hver løbeklub har afmærket en rute på ca. 3 km, som man enten kan løbe eller gå så mange gange, man kan nå på 1 time. Men for at tiltrække løbeentusiaster er det desuden muligt at løbe en mere udfordrende og længere rute, hvis man møder op forud for officiel start. Efter løbet er der forfriskninger og socialt samvær.


Danmarks Indsamling 2018 sætter fokus på de frygtelige og fatale forhold, når børn vokser op uden hjem

Børn uden hjem handler om mere end at mangle et sted at spise og sove. Børn uden hjem mangler først og fremmest et sted at høre til, et sted at være tryg, et sted at være barn. Et barndomshjem.

Millioner af verdens børn har ikke noget hjem. Nogle fordi de aldrig har haft et, andre fordi de er på flugt fra krig, fattigdom, sult og sygdom. Alt for mange børn kæmper hver dag for at overleve det liv, hvor de alt for tidligt er tvunget til at blive voksne.


Giv bidrag
17.900 kr.
90%
0 Dage tilbage

Susanne Riis Christiansen gav 2.300 kr.

Seneste aktivitet

 • Jette Christensen Jette Christensen gav 2.300 kr.

  Fra Mariagerløberne

 • Joan Straarup Joan Straarup gav 5.035 kr.

  Torsdag aften, hos Run For Fun Haverslev, mødet der 127 deltagere op, og der blev indsamlet kr. 5035,- til Danmarksindsamlingen. Tak til alle der deltog :-)

 • Daniel Olesen Daniel Olesen gav 50 kr.

 • Merete Vernersen Merete Vernersen gav 1.310 kr.

  Dvif løbeklub. Løb onsdag aften - 29 løbere løb tilsammen 220 km i blæst og regnvejr. Og kom retur efter løbeturen til kaffe og kage og håndboldlandskamp

 • Fjordløberne Hobro Fjordløberne Hobro gav 3.705 kr.

  Tirsdag aften var det Fjordløberne Hobro som havde arrangeret løb. Der var 76 deltagere som løb 806 km i alt. 13 deltagere løb hver 21 km eller derover. Vi indsamlede 3705 kr. til LØB MED MENING

 • Susanne Aunsbjerg Susanne Aunsbjerg gav 1.700 kr.

  Beløbet er doneret af Trim Jarl Arden, hvor vi i dag var samlet 31 løbere. Der blev tilbagelagt 220 km og indsamlet kr. 1.700,00

 • Jette Christensen Jette Christensen gav 1.500 kr.

  Fra Mariagerfjord Triatlonklub

 • Susanne Riis Christiansen Susanne Riis Christiansen gav 2.300 kr.

  Beløbet er doneret af Rostrup Løbklub, hvor vi i dag var samlet 48 friske løbere og gående, der tilsammen tilbagelagde 470 km og donerede 2300 kr.<br>