P4 Bornholms indsamling til Danmarks Indsamling 2015

Giv bidrag
Oprettet Af:
P4 Bornholm P4 Bornholm
Samler ind til:
P4 MOD URETFÆRDIGHED

P4 Bornholms indsamling til Danmarks Indsamling 2015

Køb Ninas og Mortens arbejdskraft, kom i radioen og støt samtidig et godt formål!


ELLER ønsk et nummer i vores jukebox fredag mellem 8 og 9. Donér minimum 50 kroner og skriv hvilket nummer, du gerne vil høre. Dem der donerer mest får først spillet deres lytterønske, og vi spiller så mange, vi kan nå.


• Støt kampen mod uretfærdighed:
Har du eller din virksomhed lyst til at hjælpe verdens fattigste i kampen mod uretfærdighed? Og samtidig få noget igen? Så støt Danmarks Indsamling 2015 via Morgen på P4 Bornholm.

• Danmarks Indsamling 2015:
Voldsramte børn i Burundi, ghanesiske minearbejdere uden rettigheder og fattige, tuberkuloseramte i Indien. Det er nogen af de grupper af udsatte mennesker, som dette års Danmarks Indsamling tilgodeser. Støtter du indsamlingen økonomisk bidrager du til 12 humanitære organisationers arbejde blandt verdens fattigste i Afrika, Asien og Latinamerika. Men vil du gerne have lidt igen for din donation, så har P4 Bornholm et godt tilbud til dig.

• Sådan gør du:
Vi udbyder morgenværterne Nina Soelberg og Morten Jeppesens arbejdskraft, og hvis du bliver udvalgt til at modtage hjælp, følger vi det live i din morgenradio. Nina og Morten er klar til det hele - i hjemmet, på kontoret, i lagerhallen eller...? Bare det er inden for rimelighedens grænser. Byd allerede nu - lige her!
Giv bidrag
12.500 kr.
42%
0 Dage tilbage

Seneste aktivitet

  • Birkelund Auto og Antirust Birkelund Auto og Antirust gav 5.000 kr.

  • Green Solution House Green Solution House gav 4.000 kr.

    Kære Nina og Morten. Det var en fornøjelse at have besøg af jer - og Danmarksindsamlingen er en god måde at få fokus på mennesker, der har brug for hjælp. Dbh Kasper, køkkenchef og Trine, direktør

  • Bilhuset Mogens Elmer A/S Bilhuset Mogens Elmer A/S gav 3.000 kr.

  • Torben Rønne-Larsen Torben Rønne-Larsen gav 500 kr.

    Man får mest for de indsamlede penge hvis hjælpen sker i lokalområdet, dem der lever i flygtninge lejre er der ingen der tænker på, men det gør jeg.